Caroline de Vries

Een prachtige villa, van alle gemakken voorzien! Heerlijk zwembad, mooi ingerichte kamers. En last but nog least: geweldige gastvrije ontvangst van schoonvader en zn vrouw, waar je altijd terecht kan voor je vragen en informatie!
Kortom n super gaaf verblijf voor n onvergetelijke vakantie!

Marjon Dankelman

Enthousiast geworden door de foto's van het huis hebben wij dit jaar onze vakantie in Hua-Hin doorgebracht. Het was onze eerste kennismaking met Azië en Thailand. Kort en goed: wij hebben het fantastisch gehad ! De ontvangst door Cees en Panjit was heel erg gastvrij ! Wij hebben genoten van het heerlijke huis, de tuin, het zwembad met jacuzzi, de verse eitjes, de gastvrijheid en het lekkere eten van Cees en Panjit.

Vincent, Patricia, Evi en Loïs

Na een paar dagen van de hectiek van Bangkok te hebben genoten, kwamen we aan in de oase van rust van Villa Lisa! Wat een fijn plekje. Echt wel één van de mooiste plekjes op het park: veel privacy, een heerlijk ruim huis, en nog ruimere tuin met zwembad en jaccuzi. En wat ook fijn is: een lekkere loungebank onder de sala waar je overdag de schaduw kunt opzoeken en de avonden tot laat lekker buiten kunt genieten!

Een super gastvrij en hartelijk welkom door Cees & Panjit. Het is fijn om mensen in de buurt te hebben die de omgeving kennen en je tips kunnen geven, de taal spreken, en zo betrokken zijn om jou een fijne tijd in Thailand te laten hebben. Een mobieltje met allerlei handige telefoonnummers, een prive tuktuk, elke dag verse eitjes, een boekenplank met veel NL's boeken, verse bloemen op tafel en in de slaapkamers... Kortom: echt overal is aan gedacht! En in de omgeving is zo veel moois te zien en leuke dingen om te ondernemen, ook als je niet van golfen houdt. Echt een aanrader! Gewoon doen!

Erik Schott

Wij zijn dit jaar voor het eerst naar Hua Hin geweest om een weekje te golven, en verbleven daardoor een weekje in Villa Lisa. We hebben het prima naar onze zin gehad, vanaf ontvangst door Panjit en Kees, de uitstekende accommodatie in de vorm van Villa Lisa, de door Kees en Panjit goed geregelde lokale transport middels GSM en Tuk Tuk, en uiteraard de prachtige golfbanen in de omgeving.

Tip voor de lagere handicapper: Spendeer je greenfee aan de topbanen zoals Black Mountain, Banyan en Springfield niet veel duurder dan de andere banen maar wel vele malen beter. Wij boekten onze greenfee's bij een lokale golf organisator vlak bij de Hilton. Prima verzorgd, altijd op tijd en concurrerende prijs.

Gastenboek van Villa Lisa

Omdat het altijd interessant en leuk is om te vernemen hoe onze gasten het verblijf in Villa Lisa hebben ervaren, hebben wij in Villa Lisa een gastenboek liggen waar alle gasten aan het eind van hun verblijf altijd nog even in schrijven.
Trots zijn wij als we de ervaringen lezen en deze delen we dan ook graag op de site.

Contactgegevens
M. 06 55 10 38 94
E. simone@vakantiehuis-thailand-huahin.nl