Hua-Hin en omgeving

Badplaats

De badplaats Hua Hin ligt op nog geen 200 kilometer ten zuiden van Bangkok en is makkelijk te bereiken per trein of auto. Hua Hin is zowel populair bij de Thai, die Hua Hin graag vanuit Bangkok voor een paar dagen bezoeken, als bij de buitenlandse vakantiegangers.

In Hua Hin vindt men met name gezinnen en de golfliefhebbers. Op dit moment zijn er ruim 10 top golfbanen te vinden in de directe omgeving van Hua Hin.

Hua Hin is een van de meeste bekende badplaatsen van Thailand. Naar aanleiding van de internationale trend naar kuuroorden in 1920 werd Hua Hin een populaire reisbestemming voor de Koninklijke familie van Thailand, de rijke Thai uit Bangkok en buitenlandse reizigers. In Hua Hin heeft de Koninklijke familie van Thailand nog steeds een vakantie huis.

Door de weeks heerst er in Hua Hin een normaal leven zoals een gewone stad. In het weekend wordt het heerlijk levendig en komen de Thaise condo- eigenaars van het klimaat, strand en de restaurant van Hua Hin genieten.

Hua Hin heeft de laagste regenval van Thailand en de kuststad heeft een heerlijke zeebries zodat de stad het hele jaar door wordt bezocht voor een heerlijke vakantie.

Golfbanen

Info volgt

Reisinformatie

De vliegreis naar Thailand

Dagelijks vliegen er 2 maatschappijen rechtstreeks van Amsterdam naar Bangkok. De reistijd is ongeveer 11 uur, de terugreis ongeveer 12 uur. Ook zijn er diverse maatschappijen die vliegen met 1 tussenstop.

Vanaf de luchthaven in Bangkok kunt u er voor kiezen met een luxe minibus door te reizen naar Hua Hin. Desgewenst kunnen wij deze minibus voor uw reserveren. De chauffeur zal u dan in de hal van de luchthaven opwachten. De reis met minibus duurt ongeveer 2,5 uur. De minibus biedt ruimte aan ongeveer 6 personen met bagage en geeft u dan ook nog de mogelijkheid de stoelen wat in de ligstand te zetten.

Uiteraard is het regelen van eigen vervoer, eigen taxi of vervoer met de trein naar Hua Hin ook een mogelijkheid.

Hier komen foto's

Contactgegevens
M. 06 55 10 38 94
E. simone@vakantiehuis-thailand-huahin.nl